Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Santos opouští Slavii, do konce roku bude hostovat v brazilském Bragantinu

Santos opouští Slavii, do konce roku bude hostovat v brazilském Bragantinu
Santos opouští Slavii, do konce roku bude hostovat v brazilském BragantinuProfimedia
Slavia uvolnila Eduarda Santose (25), jenž se po více než třech letech vrací do vlasti. Brazilský obránce byl do konce roku zapůjčen Red Bull Bragantino, součástí dohody je rovněž opce.

Santos ve druhé polovině minulé sezony pomohl Plzni k zisku titulu a zároveň s mateřskou Karvinou sestoupil do druhé ligy, to už však bylo jasné, že se přesune do Slavie.

Vršovický klub za urostlého Brazilce zaplatil 30 milionů korun a vydařená příprava slibovala, že by mohl vyřešit problematický post ve středu obrany, to se však nepotvrdilo a Santos ještě během podzimu po nepřesvědčivých výkonech vypadl ze sestavy.

Následně sice opět dostal šanci a v základu odstartoval i jarní část, od únorové remízy 1:1 v Teplicích se ale v nominaci neobjevil.

Rodák ze São Paula nastoupil za Slavii do 12 ligových zápasů a další starty minimálně do konce letošního roku nepřidá, protože odchází na hostování s opcí do klubu Red Bull Bragantino.

Ten uplynulém ročníku nejvyšší brazilské soutěže obsadil čtrnácté místo. Nová sezona tamní ligy se rozjede v polovině dubna.