Fotbalisté Budějovic stále čekají na výplaty. Podle Ondráška možná nezahájí letní přípravu

Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Fotbalisté Budějovic stále čekají na výplaty. Podle Ondráška možná nezahájí letní přípravu

Ondrášek komunikuje za tým Dynama s majitelem Koubkem.
Ondrášek komunikuje za tým Dynama s majitelem Koubkem.Profimedia
Fotbalisté Českých Budějovic ve čtvrtek možná nezahájí letní přípravu, protože klub jim stále dluží výplaty. Serveru iDNES.cz to řekl bývalý reprezentační útočník Zdeněk Ondrášek (35).

"Nevylučuji to, všechno je možné. Chceme znát budoucnost klubu, protože nám na něm záleží," uvedl Ondrášek. Za tým komunikuje s majitelem Dynama Vladimírem Koubkem. "Se šéfem se snažím mluvit skoro každý den. Jako nejstarší hovořím za celou kabinu, ale dostávám jen vysvětlení, že se stále čeká," řekl zkušený hráč.

Poslední výplatu dostali fotbalisté Dynama za březen. "Řada kluků má rodiny, malé děti. Situace není dobrá. Může se stát, že se peníze zpozdí. Ale vždy jsem říkal, že před Vánoci a před dovolenou je to nejhorší," uvedl Ondrášek.

Kladrubský se přes média ptá majitele Dynama: Co bude dál? Nemáme hráče ani výplaty

"Nemáme ani žádný příslib. Zažil jsem podobnou situaci v Polsku a i tam jsem je dokázal naučit, že komunikace je nejdůležitější. Obzvlášť v takových případech. Nikomu to není příjemné, kluky to znervózňuje," řekl.

Na chybějící výplaty si postěžoval začátkem měsíce po úspěšné baráži asistent trenéra Jiří Kladrubský. Vedení klubu následně v prohlášení uvedlo, že se jeho vyjádření nezakládají na pravdě.