Vyškov opět zaváhal, od sparťanské rezervy dostal pět gólů. Uspěl i B-tým Olomouce

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Vyškov opět zaváhal, od sparťanské rezervy dostal pět gólů. Uspěl i B-tým Olomouce

B-tým Sparty přestřílel Vyškov 5:3.
B-tým Sparty přestřílel Vyškov 5:3.@ACSparta_CZ
Vyškov ve 21. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY prohrál v přestřelce na Žižkově se sparťanskou rezervou 3:5. Moravský celek ani v pátém jarním utkání nezvítězil a nevyužil šanci přiblížit se ze druhého místa vedoucímu týmu Dukle, která nadále vévodí tabulce s náskokem čtyř bodů. Ve druhém nedělním zápase si B-tým Olomouce poradil doma s Opavu 1:0.

Sparta Praha B – Vyškov 5:3

Tragický vstup Vyškova do jarní fáze druhé nejvyšší soutěže pokračoval i na hřišti rezervy Sparty. Pražané navzdory hlasité snaze asi 20 hostujících fanoušků dominovali od samého úvodu a o přestávce je těšil tříbrankový náskok. Přesným zásahem a asistencí se prezentoval Patrik Vydra, jehož doplnili tři teenageři z útoku.

Těmi byli dvougólový Roman Mokrovics, Daniel Rus a Radek Šiler, který od zimního příchodu ze třetí ligy zaznamenal už čtvrtou trefu. Za Moravany korigoval skóre host ze Španělska Issa Fomba, jenž si dvěma góly otevřel střelecký účet na českých trávnících.

Sigma Olomouc B – Opava 1:0

Slezané, kteří před pár dny nestačili v semifinále MOL Cupu na Spartu, vsadili v první půli na defenzivní taktiku a jen sporadicky se dostávali na útočnou polovinu. Změnit styl je přiměla proměněná penalta Pavla Zifčáka zkraje druhé půle, jenže navzdory zvýšené aktivitě se vyrovnání nedočkali.

Po nadějném startu jara tak Opava nevyhrála ve čtvrtém ligovém duelu v řadě a od sestupových příček ji dělí jen pět bodů. Olomoucký B-tým naopak počtvrté z posledních pěti duelů jarní části sezony bodoval a v tabulce mu patří sedmé místo.

Tabulka FNL