Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Jihlava zůstává ve druhé lize stoprocentní, Kroměříž slaví první vítězství

Jihlava poprvé vyhrála v Líšní a po dvou kolech F:NL má dvě výhry.
Jihlava poprvé vyhrála v Líšní a po dvou kolech F:NL má dvě výhry.Profimedia
Jihlava zvítězili v Líšni 2:1, kde v předchozích čtyřech duelech získala pouhý bod, a také ve druhém utkání druholigové sezony naplno bodovala. Nováček z Kroměříže zdolal v hanáckém derby oslabený Prostějov 3:0 a Vlašim remizovala s Chrudimí 1:1.

Líšeň –⁠ Jihlava 1:2

Domácí k výhře přiblížil už ve 14. minutě Marek Matocha, ještě do přestávky však potvrdil výbornou formu z letní přípravy 19letý Lukáš Fila, jenž navzdory svému mladému věku nastoupil už do 55. druholigového utkání. Stejný hráč se v 58. minutě radoval znovu, a Vysočina tak zvítězila i ve druhém klání nové sezony.

Kroměříž –⁠ Prostějov 3:0

Diváci na Stadionu Jožky Silného, kde se hrála druhá nejvyšší soutěž poprvé po 17 letech, byli blízko ke gólové radosti ve 40. minutě, jenže Šimon Chwaszcz neproměnil pokutový kop. Za předcházející faul však byl vyloučen Jan Silný a domácí tak alespoň mohli těžit z početní převahy. Tu po přestávce zužitkoval kapitán Michal Cupák.

Vlašim –⁠ Chrudim 1:1

Dominantní představení Rytířů z první půle sice zužitkoval ve 13. minutě Solomon John, výsledné skóre ale ve vyrovnané druhé půli stanovil David Huf, který si v sezoně 2020/2021 vydobyl v dresu prvoligových Pardubic pověst obávaného střelce po nástupu z lavičky. Oba celky tak po dvou kláních nového ročníku neokusily chuť vítězství, zároveň však ani neprohrály.

Tabulka F:NL
Tabulka F:NLLivesport