Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Jihlava díky hattricku Fily zametla s Táborskem a vystřídala ho v čele druhé ligy

Jihlava po skalpu Táborska poskočila na první místo F:NL.
Jihlava po skalpu Táborska poskočila na první místo F:NL.fcvysocina.cz
Až v 5. kole druhé nejvyšší české soutěže ztratilo Táborsko body. A rovnou tři, v Jihlavě totiž prohrálo po hattricku Lukáše Fily (19) jednoznačně 0:3 a v tabulce kleslo na druhé místo právě za svého nedělního soupeře. B-tým Sparty ztratil ve Varnsdorfu ideálně rozehraný zápas, ještě v 73. minutě vedl 2:0, ale nakonec bere jen bod za remízu 2:2.

Jihlava –⁠ Táborsko 3:0

Klub z Vysočiny nasměroval k vítězství ve 28. minutě přesnou dorážkou Lukáš Fila, který pak své galapředstavení korunoval dalšími dvěma brankami. Na kontě jich má už pět a dotáhl se na čelo tabulky střelců.

Souboj o první místo tabulky mezi dosud neporaženými celky tak ovládli modrožlutí, kteří mají na svém kontě už více než třetinu bodů ve srovnání s celým minulým ročníkem.

Varnsdorf –⁠ Sparta Praha B 2:2

Hosté úřadovali v prvním dějství, kdy se nejprve ve 12. minutě prosadil z pokutového kopu Tomáš Schánělec. Pro ve skvělé formě hrajícího útočníka, s nímž před několika dny podepsal Tomáš Rosický novou smlouvu, to byla již pátá trefa od startu sezony.

Na jeho zásah pak ještě do přestávky navázal Roman Horák. Po návratu ze šaten však tým z Kotliny předvedl během dvou minut skvělý comeback a díky vyrovnávací brance Filipa Firbachera vybojoval alespoň bod.

Tabulka F:NL.
Tabulka F:NL.Livesport