Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Gambijský uragán Singhateh se nezastavil ani na Žižkově a natáhl vítěznou sérii Vlašimi

Aktualizováno
Diváci na Žižkově viděli jediný gól, bohužel pro ně v domácí síti.
Diváci na Žižkově viděli jediný gól, bohužel pro ně v domácí síti.fkvz.cz
Vlašim zvítězila na Žižkově 1:0 a v aktuální sezoně FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY zůstává spolu s vedoucím Vyškovem jediným celkem, který dosud nepoznal porážku. Domácí byli zejména v úvodním poločase duelu sedmého kola aktivnější, ale hosty držel brankář Matyáš Vágner (20). O triumfu Vlašimi rozhodl v 66. minutě svým šestým gólem v ročníku Gambijec Ebrima Singhateh (19), host ze Slavie. Táborsko se vrátilo na vítěznou vlnu, když po dvou ztrátách triumfovalo ve Varnsdorfu 2:0.

Žižkov – Vlašim 0:1

Pražský celek vstupoval do utkání s cílem vylepšit tristní bilanci z posledních vzájemných zápasů, kdy prohrál hned pětkrát ze šesti případů. To se mu nakonec nepodařilo, neboť po změně stran se už v pátém klání v řadě prosadil útočník Singhateh, jenž je kmenovým hráčem Slavie, a přisoudil Rytířům třetí po sobě jdoucí triumf. Vlašim po něm minimálně na několik hodin vystoupala na čtvrté místo tabulky.

Varnsdorf – Táborsko 0:2

Strůjcem úspěchu Jihočechů překvapivě nebyl jindy neomylný Bojan Djordjič, který tentokrát své šance zahazoval. Zastoupit ho tak nakonec musel záložník Petr Plachý. Ten po půlhodině hry napřáhl ke střele, která se štěstím skončila v síti domácí branky a vyústila tak v již pátý triumf Silonu v tomto ročníku.

Tabulka F:NL.
Tabulka F:NL.Livesport