Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kde sledovat Frankfurt – Plzeň? Utkání Evropské ligy bude vysílat Česká televize

Aktualizováno
Fanoušci Plzně budou moci zápas sledovat i pomocí streamu.
Fanoušci Plzně budou moci zápas sledovat i pomocí streamu.Profimedia
Viktoria Plzeň ve čtvrtek večer zahájí ligovou fázi Evropské ligy zápasem na půdě Eintrachtu Frankfurt. Fanoušci, kteří nebudou přímo na stadionu, budou nakonec moci prestižní duel sledovat na obrazovkách České televize.

Frankfurt – Plzeň (21:00+audiokomentář)

Dlouho to vypadalo, že utkání v německém Frankfurtu nebude vysílat žádná z českých televizních stanic, nakonec je však všechno jinak. Úvodní duel Viktorie Plzeň v novém formátu Evropské ligy bude dostupný na obrazovkách ČT Sport.

"Jednání s majitelem práv a fotbalovou asociací UEFA o zisk přímého přenosu úvodního utkání Plzně v Evropské lize dopadlo úspěšně," uvedla Česká televize prostřednictvím účtu ČT Sport na sociální síti X.

K dispozici bude rovněž stream stanice Sport 1, který bude možné sledovat v aplikaci AMC Mikro. Ta by měla být ke stažení zdarma jak na zařízení IOS tak Android. "Pro spuštění streamu bude zapotřebí stáhnout si tuto aplikaci a provést registraci, která je zdarma. Následně zde poběží stream s českým komentářem," upřesnil druhou možnost mluvčí plzeňského klubu Václav Hanzlík.