Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

FCSB začal 4. předkolo Evropské ligy remízou v Linci, Marešova Riga vyhrála

Linec doma urval bod.
Linec doma urval bod.SEVERIN AICHBAUER / APA-PictureDesk / APA-PictureDesk via AFP
Fotbalisté rumunského FCSB po vyřazení v kvalifikaci Ligy mistrů s pražskou Spartou remizovali v úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy v Linci 1:1. RFS Riga v sestavě se záložníkem Petrem Marešem (33) zdolala APOEL Nikósie 2:1. Odvety jsou na programu za týden.

Linc – FCSB 1:1

FCSB, což je bývalá Steaua Bukurešť, minulé úterý doma podlehl Spartě ve 3. předkole "milionářské" soutěže 2:3 a "propadl" se o patro níž. Linec zahájil vzájemný souboj lépe, do vedení ho poslal Taoui, jenže za hosty srovnal v nastavení prvního poločasu Miculescu.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Livesport

RFS Riga – Apoel 2:1

Třiatřicetiletý Mareš odehrál 83 minut. Riga vstřelila obě branky v úvodním dějství, APOEL snížil krátce po změně stran. Lotyšský celek si ještě hlavní fázi Evropské ligy nikdy nezahrál.

Střelci utkání.
Střelci utkání.Livesport

Další zápasy

PAOK Soluň se výrazně přiblížil postupu, když doma rozstřílel Shamrock Rovers 4:0. Řecký celek tak částečně napravil vyřazení v kvalifikaci Ligy mistrů s Malmö, které ve středu v závěrečném předkole o elitní soutěž podlehlo doma Spartě 0:2. Právě s Pražany se v letošním 2. předkole Ligy mistrů utkal Shamrock.

Téměř jistě si Evropskou ligu zahraje na podzim i Ajax Amsterdam. Nizozemský tým triumfoval na hřišti Jagiellonie Bialystok 4:1. Výborně nakročeno mají i Ludogorec Razgrad po výhře 4:0 nad moldavským Petrocubem a Maccabi Tel Aviv po vítězství 3:0 nad Bačkou Topola, která hrála celý druhý poločas bez dvou vyloučených hráčů.

Další výsledky EL