Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Plzeň odolává nabídkám na Hranáče, o reprezentačního obránce stojí italské týmy a Lille

Hranáč je jedním z klíčových hráčů Viktorie Plzeň pro tuto sezonu.
Hranáč je jedním z klíčových hráčů Viktorie Plzeň pro tuto sezonu.Profimedia
Český reprezentant Robin Hranáč (24) válí za Plzeň a není divu, že jeho výkony zaujaly kluby v Evropě. Podle informací portálu inFotbal.cz přistála ve Viktorii konkrétní nabídka od FC Turín. Jen dva měsíce poté, co dostal košem další zájemce z Apeninského poloostrova – Palermo. Zdroje eFotbal.cz zase mluví o tom, že o hráče má zájem i francouzské Lille. Tam se čeká, jak dopadne klub v boji o Ligu mistrů.

O zájmu Turína informuje italský deník Tuttosport, podle kterého klub hledá možnosti, jak nahradit jedenatřicetiletého Ricarda Rodrígueze, jenž po skončení smlouvy odešel do španělského Realu Betis. V turínském klubu působil i český obránce David Zima, štěstí tam ale nenašel a od ledna už je zpět v pražské Slavii.

Zdroje inFotbal.cz potvrzují, že mezi kluby došlo k prvnímu kontaktu. Následně byla učiněna nabídka v hodnotě kolem 5 milionů eur (126 milionů eur), kterou ale vedení Plzně nepřijalo. Předpokládá se, že se Italové vrátí s dalším návrhem, mluví se o 7 milionech eur (176 milionů korun).

"Ani tohle ale není suma, na kterou vedení Viktorie bude slyšet. Hranáč je v současnosti pro Plzeň nepostradatelnou oporou a cení si hráče daleko více, než je sedm milionů eur," tvrdí zdroj eFotbal.cz. "Na zápasy se jezdí dívat skauti evropských klubů, zájemců registruje klub více, ale že by s někým bylo vedeno jednání ohledně odchodu Robina, to určitě ne. Adekvátní nabídku Plzeň zatím nedostala," dodává dobře informovaný zdroj.

Další přestupy a spekulace