Mladý fanoušek popsal, jak se dostal k selfie s Ronaldem: Řekl jsem tátovi, že jdu na záchod

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Mladý fanoušek popsal, jak se dostal k selfie s Ronaldem: Řekl jsem tátovi, že jdu na záchod

Cristiano Ronaldo během zápasu s mladým Beratem.
Cristiano Ronaldo během zápasu s mladým Beratem.AFP
Mladý chlapec jménem Berat se nečekaně stal jednou ze zajímavých tváří sobotního zápasu Portugalska s Tureckem, když vtrhl na hřiště, aby se vyfotil s kapitánem národního týmu Cristianem Ronaldem (39). V rozhovoru pro německý deník Bild svůj riskantní plán vysvětlil.

Turecko – Portugalsko 0:3

Sobotní utkání skupiny F bylo poznamenáno několika vpády fanoušků na hřiště a všechny měly stejný cíl: dostat se co nejblíže ke Cristianu Ronaldovi. Podařilo se to však jen jednomu.

V polovině druhého poločasu se během přestávky objevila na hřišti malá postava v červené teplákové bundě, to teprve desetiletý Berat unikl ochrance a rozběhl se ke své modle. Vytáhl mobilní telefon a pořídil si selfie, která už obletěla svět, zatímco tribuny odvážnému gestu tleskaly.

"Můj sen se stal skutečností. Teď mám fotku s Cristianem Ronaldem. Dám si ji na tričko a pověsím si ho do pokoje. Předtím jsem nebyl nervózní, ale teď nevím, jestli budu moct spát. Nikdo si nemyslel, že to dokážu," řekl deníku Bild a vysvětlil, jak unikl dohledu svého otce. "Řekl jsem tátovi, že jdu na záchod."

Sestřih zápasu Turecko – Portugalsko.
Česká televize

Jeho otec byl vděčný pouze za benevolenci UEFA, která Berata propustila pouze s napomenutím. "Jen jsem ho viděl, jak skáče na hřiště a běží. UEFA přimhouřila oko, protože je malý," vysvětlil médiím.

Berat se narodil v Kasselu, zhruba 160 kilometrů od Dortmundu a fotbal miluje. Hraje za mládežnický tým Hesenska.