Livesport Daily #277: Jsem nastavený tak, že Euro jedeme vyhrát, hlásí David Jurásek

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport Daily #277: Jsem nastavený tak, že Euro jedeme vyhrát, hlásí David Jurásek

Livesport Daily #277.
Livesport Daily #277.Livesport
V podcastu Livesport Daily jsme v pondělí nabídli exkluzivní rozhovor s Davidem Zimou (23), nyní pokračujeme interview s dalším českým reprezentantem. Naším hostem byl David Jurásek (23), se kterým jsme probrali nejen cíle národního týmu na Euru. Rozhovor vznikl ještě před zveřejněním informace, že právě Jurásek byl u toho, když se na tříkolce zranil Michal Sadílek (25). O tomto tématu jsme se tedy logicky pobavit nemohli.

“Nikdo z nás nejede na Euro s tím, že chceme postoupit do čtvrtfinále. Aspoň doufám, že to všichni mají jako já, tedy že to jedeme vyhrát. Věřím, že máme dost variabilní tým na to, abychom zvládli souboje s různými soupeři,” popisuje Jurásek, který se v národním týmu znovu setkává se svým jmenovcem Matějem: "Máme ho spolu s Ondrou Lingrem trochu pod křídly. Možná nás trochu spojila ta jména a jak mi říkal můj strýček, není dokonce vyloučené, že jsme vzdálení příbuzní," překvapuje David Jurásek.

"Že jsem v sezoně hrál málo a mohl jsem přijít o Euro? To jsem neřešil, snažil jsem se pracovat naplno a věřil jsem, že nominace přijde. A přišla. Trenéři se mnou navíc pravidelně byli v kontaktu, takže jsem věděl, že o mě mají zájem. Teď považuju za čest, že jsem v týmu a vzhledem k tomu, že na můj post není moc dalších kluků, tak na mě asi i spoléhají," netají spokojenost

V úterní epizodě Livesport Daily jsme také probírali:

Jak vnímá Jurásek svou tříletou cestu z Prostějova až na mistrovství Evropy?

Těší se na zápas proti Portugalsku, kde na podzim působil?

Jak vnímá kritiku od fanoušků?

Na tuto epizodu se můžete podívat také na našem Youtube. Všechny díly Livesport Daily najdete také na oblíbených podcastových platformách – Spotify, Apple Podcasts a Google Podcasts.