Expert Zlámal o zápasu dne: Proč je Anglie za očekáváním? Hráči jsou mimo své obvyklé pozice

Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Zlámal o zápasu dne: Proč je Anglie za očekáváním? Hráči jsou mimo své obvyklé pozice

Jakub Burian a Zdeněk Zlámal v zápasovém studiu Livesportu.
Jakub Burian a Zdeněk Zlámal v zápasovém studiu Livesportu.Profimedia
Livesport nabízí fanouškům další platformu v podobě digitálního studia, které doprovází každý hrací den Eura 2024 v Německu a jehož tématem je vždy šlágr programu příslušného dne. Tentokrát jde o utkání Anglie – Slovinsko, které rozebral fotbalový expert a někdejší brankář Olomouce, Bohemians nebo skotských Hearts Zdeněk Zlamál (38).
Studio Livesportu k zápasu Anglie – Slovinsko.
Livesport

Před každým světovým či evropským šampionátem bývá Anglie označována za jednoho z horkých favoritů. Velká očekávání ovšem zpravidla střídá rozčarování fanoušků i odborníků nad nevalným herním projevem Albionu.

Letos to není jiné, výkony týmu kolem Harryho Kanea nenadchly ani Zlámala. "Před turnajem jsem se trenéra Southgatea zastával, ale zatím výkony Anglie zůstávají za očekáváním. Nedaří se jim přenést týmové výkony do nároďáků," řekl v zápasovém studiu Livesportu..

V čem vidí příčinu? "Hráči jsou často mimo své obvyklé pozice a jejich průměrná pozice na hřišti je hodně velký mišmaš," všiml si a zastal gólmanské jedničky Anglie: "Pickford je možná frajírek, ale stojím za ním. Postavil bych do zápasu určitě jeho."

Anglie – Slovinsko (21:00+audiokomentář)