Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Polom o zápasu dne: Francie je schopna celé Euro vyhrát bez vstřeleného gólu ze hry

Lukáš Pečeně a Roman Polom v zápasovém studiu Livesportu.
Lukáš Pečeně a Roman Polom v zápasovém studiu Livesportu.Livesport
Livesport v rámci Eura 2024 nabízí fanouškům další platformu v podobě digitálního studia. To doprovází každý hrací den evropského šampionátu v Německu a jeho tématem je vždy šlágr programu příslušného dne. Tentokrát jde o semifinálový zápas Španělska s Francií, který rozebral bývalý mládežnický reprezentant a obránce Sparty či Olomouce Roman Polom (32).
Studio Livesportu k zápasu Španělsko – Francie.
Livesport

V úterý večer pozná evropský šampionát prvního finalistu. Dosud suverénní Španělsko vyzve v mnichovské Allianz Areně Francouze, jejichž výkony v Německu naopak nejsou přesvědčivé.

Zatím se prosadili jen z penaltového putíku, případně si jejich soupeři dali vlastní branku. "Francouzi jsou schopni celé Euro vyhrát bez jediného vstřeleného gólu ze hry," myslí si Roman Polom.

Preview zápasu.
Livesport

Večer očekává vyrovnanou bitvu. "Rozdíly mezi nejlepšími a nejhoršími hráči jsou mnohem menší, než tomu bylo před dvaceti lety. Je daleko těžší prosadit se a skutečně vyniknout," říká ve studiu Livesportu.

Co se individuálních výkonů týče, je zvědavý na španělskou hvězdičku Lamina Yamala: "Je to přírodní úkaz. Udivuje mě, že je schopen si v šestnácti letech držet výkonnost na takové úrovni."

Španělsko – Francie (21:00+audiokomentář)