Expert Brožek o zápasu dne: Turci mají velký problém ve středu obrany, pod tlak je mohou dostat diváci

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Expert Brožek o zápasu dne: Turci mají velký problém ve středu obrany, pod tlak je mohou dostat diváci

Expert Miloslav Brožek věří, že diváci by mohli dostat Turky pod tlak.
Expert Miloslav Brožek věří, že diváci by mohli dostat Turky pod tlak.Livesport
Livesport v rámci Eura 2024 nabízí fanouškům další platformu v podobě digitálního studia. To doprovází každý hrací den evropského šampionátu v Německu a jeho tématem je vždy šlágr programu příslušného dne. Dnes půjde o duel mezi Českem a Tureckem, který rozebral někdejší skaut Slavie a v současnosti trenér Sigmy Olomouc B Miloslav Brožek (49).
Studio k zápasu Česko - Turecko.
Livesport

Čeští fotbalisté odehrají na mistrovství Evropy závěrečný třetí zápas ve skupině proti Turecku, který rozhodne o tom, zda postoupí do vyřazovací fáze. Svěřenci trenéra Ivana Haška potřebují zvítězit, jelikož po úterní remíze Anglie se Slovinskem už je jasné, že by jim nestačil nerozhodný výsledek. Tým bude nejspíše postrádat zraněného nejlepšího střelce Patrika Schicka.

"Turci mají velký problém ve středu obrany, pokud budeme proaktivní, tak by je mohli paradoxně dostat pod tlak diváci. Turci mají v Německu téměř domácí prostředí," snaží se najít slabiny v týmu soupeře Brožek.

Preview zápasu Česko – Turecko.
Livesport

Bývalého skauta Slavie trochu nazdvihl výrok trenéra Roberta Martíneze. "Trenér Portugalska mě trochu naštval, když řekl, že Turci mají lepší hráče, než Češi."

Česko – Turecko (21:00) + audiokomentář