Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Návrat Sadílka se blíží. Reprezentační záložník se v Twente zapojil do tréninku

Michal Sadílek se zapojil do tréninku Twente.
Michal Sadílek se zapojil do tréninku Twente.@fctwente
K návratu do sestavy Twente má nakročeno Michal Sadílek (25), jenž po zranění nohy z nehody na tříkolce před mistrovstvím Evropy začal s tréninkem. Nizozemský klub neupřesnil, kdy se rodák z Uherského Hradiště objeví v nominaci, víkendový duel s Waalwijkem ale zřejmě ještě vynechá.

Sadílek si z kuriózní nehody na tříkolce během rakouského soustředění před Eurem odnesl hlubokou tržnou ránu na noze, což ho připravilo o evropský šampionát i klubový start sezony. Český záložník chyběl svému týmu mimo jiné v předkole Ligy mistrů se Salcburkem a v úvodních dvou kláních Evropské ligy s Manchesterem United (1:1) a Fenerbahce (1:1).

Nyní nizozemský klub oznámil, že se Sadílek na začátku tohoto týdne zapojil do přípravy, pro nejbližší ligové střetnutí na hřišti Waalwijku ale k dispozici pravděpodobně ještě nebude.

Sadílkova otevřená zpověď o zranění: Přál jsem si, aby to byl jen sen.
Livesport

Záložník, který dokáže nastoupit i na kraji obrany, bude v nadcházejících měsících hrát také o svou další budoucnost, protože v celku z Enschede má smlouvu pouze do konce aktuální sezony.

Tabulka Eredivisie