Hancko pod taktovkou defenzivního génia? Atlético podalo nabídku, Feyenoord ji smetl ze stolu

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Hancko pod taktovkou defenzivního génia? Atlético podalo nabídku, Feyenoord ji smetl ze stolu

Dávid Hancko v akci na mistrovství Evropy.
Dávid Hancko v akci na mistrovství Evropy.Profimedia
Obránce Feyenoordu Dávid Hancko (26) dokázal svými výkony zaujmout hned několik elitních klubů, jeho největším nápadníkem má být momentálně Atlético Madrid. Podle serveru 1908.co.uk učinil španělský klub, jehož kormidelníkem je defenzivní génius Diego Simeone (54), první nabídku ve výši 20 milionů eur, kterou rotterdamský celek okamžitě smetl ze stolu.

Hancko by měl v Madridu v ideálním případě nahradit Maria Hermosa, kterému v létě končí smlouva. Slovenský reprezentant je momentálně na mistrovství Evropy v Německu, kde zástupce madridského klubu při výhře Slovenska nad Belgií 1:0 zřejmě zaujal natolik, že rozhodli jednat.

Podle obvykle dobře informovaného webu by Feyenoord za svou defenzivní oporu, která dosud v červenobílém dresu nastoupila k 93 utkáním, chtěl minimálně 35 milionů eur. Hancko za nizozemský celek vstřelil 11 gólů a radoval se ze zisku ligového titulu i Nizozemského poháru.

Sám Hancko má údajně velký zájem o přestup do týmu trenéra Diega Simeoneho. V minulosti se hovořilo také o tom, že se o něj zajímají Liverpool a Neapol.

Livesport Daily #281: Vedení Feyenoordu se mě na Priskeho ptalo, prozrazuje Hancko
Livesport

Další přestupy a spekulace