Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Táborsko dokonalo trenérskou obměnu, místo Nádvorníka na jeho lavičku usedl Kronďák

Kronďák ve středu převzal A-tým Táborska.
Kronďák ve středu převzal A-tým Táborska.FC Táborsko
Novým trenérem fotbalistů druholigového Táborska se stal Radek Kronďák (53). Angažování kouče oznámil jihočeský klub na svém webu. Bývalý teplický fotbalista se stal nástupcem Romana Nádvorníka (51), kterého vedení odvolalo v úterý kvůli neuspokojivým výsledkům.

Táborsko má za sebou mimořádně povedený ročník 2023/24, který zakončilo na třetím místě, čímž si zajistilo účast v baráži, kde souhrnným výsledkem těsně podlehlo Českým Budějovicím.

Jihočeské mužstvo vstoupilo úspěšně i do probíhající sezony, když doma porazilo rezervu pražské Slavie, ze šesti následujících utkání však získalo jediný bod a celkově má po 12 kolech (3-4-5) jenom tříbodový náskok na sestupové pásmo, což vyústilo ve změnu na lavičce.

Nadcházející program Táborska.
Nadcházející program Táborska.Livesport

Nádvorníka, jenž Táborsko vedl již potřetí, nahradil Kronďák, který se v létě nedohodl na prodloužení smlouvy v Chrudimi, s níž zakončil loňský druholigový ročník na pátém místě. Kromě východočeského celku vedl Kronďák také Loko Vltavín a třetiligové Domažlice. Právě pod Nádvorníkem krátce působil jako asistent v Příbrami a také byl skautem Viktorie Plzeň.

Tabulka Chance Národní Ligy