Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sparťanská rezerva přejela Prostějov. Vyškov porazil Olomouc B, Zlín znovu uspěl

Lukáš Penxa vstřelil dvě branky.
Lukáš Penxa vstřelil dvě branky.AC Sparta Praha
Vyškov porazil ve 12. kole Chance Národní Ligy gólem v závěru B-tým Olomouce 1:0 a posunul se na třetí místo tabulky. Rezerva Sparty přestřílela Prostějov 5:2, Jihlava vyhrála na hřišti nováčka Ostravy B 2:1 a opustila sestupové příčky, Opava přemohla Slavii B a lzín si upevnil první místo v tabulce triumfem ve Varnsdorfu.

Vyškov – Sigma Olomouc B 1:0

Duel Vyškova se Sigmou směřoval k bezbrankové remíze, jenže na konci normální hrací doby skóroval střídající nigerijský útočník Daniel Mbonu. Vyškov zvítězil po třech kolech, Sigma je sedmá.

Sparta Praha B – Prostějov 5:2

První poločas mezi Spartou a Prostějovem skončil 2:2, po změně stran rozhodli domácí v rozmezí 69. až 77. minuty, kdy dali tři branky. Po dvou gólech zaznamenali sparťani Lukáš Penxa a Radek Šiler. Pražané bodovali ve třech z posledních čtyř kol a z 11. místa ztrácejí bod na dnešního soupeře, který však odehrál o zápas méně. Hanáci nebodovali po šesti kolech.

Baník Ostrava B – Jihlava 1:2

Jihlavu poslal proti Baníku do vedení v nastavení první půle z penalty Jakub Selnar. Pojistku po více než hodině hry přidal Jan Chytrý, Slezané už jen v závěru snížili díky Davidu Kašpárkovi. Vysočina bodovala ve třetím z minulých čtyř kol a pod trenérem Markem Jarolímem na třetí pokus poprvé zvítězila. Ostrava prohrála sedm z posledních osmi kol a je předposlední o bod před Varnsdorfem, jenž dnes odpoledne přivítá dosud neporažený Zlín.

Opava – Slavia Praha B 2:1

Opava kvůli zářijové povodni, která poničila její domovský stadion, nastoupila proti Slavii v Hlučíně. Slezany poslal do vedení Adam Ondráček, vzápětí ale odpověděl Mikuláš Konečný. Rozhodující branku vsítil po změně stran Libor Kozák. Opava vyhrála po třech kolech, Slavii patří sedmá pozice.

Varnsdorf – Zlín 0:2

Domácím výrazně zkomplikovalo utkání duo Andrij Juzvak a Damani Camara, oba se totiž nechali vyloučit již v prvním dějství. Obhájit první příčku pomohly Moravanům góly Davida Machalíka a ve formě hrajícího Vukadina Vukadinoviče, jenž se prosadil ve čtvrtém ligovém utkání v řadě. Severočeši okupují opačný konec tabulky.

Tabulka ChNL