Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Sparťanská rezerva nasázela Prostějovu bůra, Vyškov porazil béčko Olomouce a je třetí

Lukáš Penxa vstřelil dvě branky.
Lukáš Penxa vstřelil dvě branky.AC Sparta Praha
Vyškov porazil ve 12. kole Chance Národní Ligy gólem v závěru B-tým Olomouce 1:0 a posunul se na třetí místo tabulky. Rezerva Sparty přestřílela Prostějov 5:2, Jihlava vyhrála na hřišti nováčka Ostravy B 2:1 a opustila sestupové příčky.

Vyškov – Sigma Olomouc B 1:0

Duel Vyškova se Sigmou směřoval k bezbrankové remíze, jenže na konci normální hrací doby skóroval střídající nigerijský útočník Daniel Mbonu. Vyškov zvítězil po třech kolech, Sigma je sedmá.

Sparta Praha B – Prostějov 5:2

První poločas mezi Spartou a Prostějovem skončil 2:2, po změně stran rozhodli domácí v rozmezí 69. až 77. minuty, kdy dali tři branky. Po dvou gólech zaznamenali sparťani Lukáš Penxa a Radek Šiler. Pražané bodovali ve třech z posledních čtyř kol a z 11. místa ztrácejí bod na dnešního soupeře, který však odehrál o zápas méně. Hanáci nebodovali po šesti kolech.

Baník Ostrava B – Jihlava 1:2

Jihlavu poslal proti Baníku do vedení v nastavení první půle z penalty Jakub Selnar. Pojistku po více než hodině hry přidal Jan Chytrý, Slezané už jen v závěru snížili díky Davidu Kašpárkovi. Vysočina bodovala ve třetím z minulých čtyř kol a pod trenérem Markem Jarolímem na třetí pokus poprvé zvítězila. Ostrava prohrála sedm z posledních osmi kol a je předposlední o bod před Varnsdorfem, jenž dnes odpoledne přivítá dosud neporažený Zlín.

Tabulka ChNL