Slavii se vzdaluje vysněná posila, kosovský střelec Rrahmani má namířeno do Boloni

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Slavii se vzdaluje vysněná posila, kosovský střelec Rrahmani má namířeno do Boloni

Albion Rrahmani má namířeno do Boloni.
Albion Rrahmani má namířeno do Boloni.Profimedia
S Rapidem Bukurešť pražská Slavia nedávno úspěšně obchodovala, když do Rumunska odešel záložník Jakub Hromada (28). Opačným směrem měl v létě zamířit útočník Albion Rrahmani (23). Skotský deník Daily Record ovšem nyní naznačuje, že z dohody s českým vicemistrem, která už měla být z 90 % hotová, nakonec sejde a v případě kosovského fotbalisty bude mít navrch italská Boloňa.

Skotská média mají přestup pod drobnohledem, o 23letého střelce totiž hodně stojí i Glasgow Rangers, kteří se zdáli být ochotnější pustit větší finance než sešívaní. Rapid měl za autora 17 ligových branek z této sezony údajně požadovat sumu kolem osmi milionů eur, Pražané měli představu výrazně odlišnou, ale postupně měnili názor.

Mladý, dynamický a produktivní. To je jednoduše zajímavé zboží. Pro Slavii nakonec tak moc, že byla ochotna Rapidu ustoupit a podle Daily Record byla o víkendu dohoda z 90 % hotová. Jenže pak přišlo do hry italské lákadlo, do boje o hráče se vložila Boloňa.

Senzace uplynulé sezony Serie A se bude loučit s ofenzivním tahounem Joshuou Zirkzeem, a tak hledá náhradu. V porovnání se Slavií drží trumfy. Hráče může lákat na finance i Ligu mistrů, kam se tým dostal. Kosovský portál Gazeta Expres navíc informuje, že o Rrahmaniho mají zájem také Werder Brémy a Benfica Lisabon.

Další přestupy a spekulace