Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Plzeň se s Jemelkou domluvila na nové smlouvě. Nebylo nad čím váhat, říká obránce

Jemelka bude i nadále součástí Plzně.
Jemelka bude i nadále součástí Plzně.X @fcviktorkaplzen
Václav Jemelka (29) prodloužil s fotbalisty Plzně smlouvu o dva roky. Západočeský klub o podpisu s reprezentačním obráncem informoval na webu.

"Ve Viktorce jsem maximálně spokojený, cítím se tu opravdu dobře. Navíc se mně i celé rodině líbí v Plzni, nebylo nad čím váhat. Vážím si této důvěry. Máme před sebou novou sezonu plnou výzev, skvělé fanoušky. Těším se na každý zápas a jsem připravený odvádět ty nejlepší výkony, abych týmu pomohl," uvedl osminásobný český reprezentant.

Do Plzně Jemelka zamířil před dvěma lety z Olomouce a hned v první sezoně se s ní představil ve skupině elitní Ligy mistrů. V uplynulém ročníku s Viktorií vytvořil historické klubové maximum v evropských pohárech, když svěřenci trenéra Miroslava Koubka prošli do čtvrtfinále Konferenční ligy.

"Vašek Jemelka je ohromně pracovitý hráč, navíc velmi zkušený. Prokazuje své nesporné kvality a patří i do širšího výběru reprezentace. Jsem rád, že jsme se na všem rychle domluvili. Přejeme mu hlavně pevné zdraví a těšíme se na další spolupráci," prohlásil sportovní ředitel Plzně Daniel Kolář.

Další přestupy a spekulace