Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Oscarův konec ve Slavii? O motor záložní řady sešívaných se zajímají Sevilla a Galatasaray

Oscar může opustit Slavii.
Oscar může opustit Slavii. Profimedia
Nedobré dny zažívá pražská Slavia na přestupovém poli. Peter Olayinka Slavii podle trenéra Jindřicha Trpišovského minimálně v nejbližších dnech neposílí a tým by navíc mohla opustit velká opora. Zájem je o liberijský motor týmu Oscara Dorleyho (26). Na šikovného záložníka se poptávají turecký Galatasaray nebo španělská Sevilla.

Oscar ve Slavii, to je velké téma. Pravidelně se o něm v debatách, jako o nejvíce nedoceněném hráči, baví většina expertů. Trenéři ani fanoušci si sestavu Slavie bez Oscara nedovedou představit. A přesto možná budou muset.

Slavný Galatasaray vytrvale hledá posilu do středu pole a Oscar má být novým cílem. "Byl na něj dotázán Tomáš Ujfaluši, bývalý hráč Galatasaraye a jedno z předních jmen českého fotbalu. Ujfaluši dříve hrával za Spartu a český fotbal zná detailně. O hráči podal pozitivní zprávu," píše turecký portál Fanatik.

Statistiky Oscara Dorleyho
Statistiky Oscara DorleyhoLivesport

Na Oscara se podle Sport.cz prý ptala i slavná Sevilla. Stejný server navíc píše, že se nejedná o klasické spekulace, které by hráč či klub mohli jen tak přejít.

Po příchodu z Liberce v roce 2019 se z Oscara stal nepostradatelný hráč, který navíc dokáže zahrát i jinde než ve středu zálohy. Někdy byl využíván třeba jako levý obránce.

Renomovaný server Transfermarkt.com u jeho jména udává cenovku 8,5 milionu eur (zhruba 216 milionů korun), dá se však čekat, že Slavia bude případně požadovat o několik milionů eur více. I proto, že Oscar má platný kontrakt na další tři roky.

Další fotbalové přestupy