O Karabce je zájem v Německu. Sparta ladí jeho roční hostování v Hamburku

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

O Karabce je zájem v Německu. Sparta ladí jeho roční hostování v Hamburku

Opustí Adam Karabec Spartu?
Opustí Adam Karabec Spartu?Profimedia
Mládežnický reprezentant Adam Karabec (20) by mohl nadcházející sezonu strávit na hostování v Německu. O ročním hostování jedná se Spartou druholigový Hamburk a podle zdroje Livesport Zpráv by mohlo být jasno již v nadcházejících dnech.

Odchovanec Sparty je vnímán jako velký talent, ale v letenském týmu vinou velké konkurence příliš herní praxe neposbíral. Situace se pro něj pravděpodobně nezmění ani s dosazením nového hlavního kouče Larse Friise. V minulosti byl Karabec spojován se Stuttgartem a nejmenovanými kluby v Dubaji či Belgii.

Aktuálně má o služby dvacetiletého záložníka německý Hamburk, který si chce hráče otestovat skrze roční hostování. Součástí dohody má být podle blízkých zdrojů také opce na trvalý odkup. Podle zdrojů Livesport zpráv a portálu eFotbal.cz by měl Karabec před přesunem do Německa zároveň podepsat roční prodloužení smlouvy se Spartou.

Aktuálně se ladí poslední detaily a oficiálně by měl být transfer oznámen v nadcházejících dnech. Karabec v uplynulém ročníku české nejvyšší soutěže naskočil do jednadvaceti ligových zápasů, ve kterých si přispal čtyři přesné zásahy a tři asistence.

Podobnou cestou se vydal před pár dny typově podobný hráč ze stejné agentury Michal Ševčík, který se rozhodl hledat štěstí v Norimberku. I v tomto případě se jednalo o hostování s opcí.

Další přestupy a spekulace