Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Mladá Boleslav si kvůli play off Konferenční ligy odložila zápas 6. kola se Slavií

Mladá Boleslav se bude plně soustředit na play off Konferenční ligy.
Mladá Boleslav se bude plně soustředit na play off Konferenční ligy.Profimedia
O příštím víkendu se v 6. kole Chance Ligy neodehraje ani zápas mezi Mladou Boleslaví a pražskou Slavií. Středočeši si utkání kvůli účasti v závěrečném 4. předkole Konferenční ligy nechali odložit, informovala v tiskové zprávě Ligová fotbalová asociace, která soutěž řídí. Duel měl mít výkop v neděli 25. srpna v 17 hodin, náhradní termín zatím určen nebyl.

Už v pátek si zápas 6. kola odložila Plzeň, kterou čeká ve čtvrtek čeká úvodní utkání 4. předkola Evropské ligy. Slavia už v úterý rozehraje play off o Ligu mistrů. Účastníci závěrečného předkola evropských pohárů mají od minulé sezony možnost odložit si mezi úvodním utkáním a odvetou zápas domácí soutěže, podle řádů k tomu nepotřebují souhlas soupeře.

Mladoboleslavský tým ve čtvrtek na svém stadionu přivítá v prvním duelu 4. předkola Konferenční ligy maďarský Paks a k odvetě venku nastoupí o týden později. Plzeň se utká o účast v hlavní fázi Evropské ligy se skotskými Hearts.

Odložený ligový zápas se musí sehrát v nejbližším možném volném termínu, který nebude kolidovat s mezinárodním kalendářem a domácím pohárem, nejpozději však do konce roku. Možnost přesunout si duel 6. kola má ještě obhájce titulu Sparta, neboť ve středu nastoupí k úvodnímu utkání 4. předkola Ligy mistrů v Malmö.

V této sezoně zatím LFA odložila kvůli evropským pohárům jedno utkání. Ostravský Baník před dvěma týdny nehrál v neděli 4. srpna slezské derby v Karviné, neboť následně hned v úterý zamířil ke středečnímu úvodnímu duelu Konferenční ligy do Kodaně proti tamnímu FC. Vloni si nechala utkání 6. kola v Mladé Boleslavi odložit Plzeň kvůli účasti v Konferenční lize.