Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport jedenáctka kola: Pražské kluby zastupují jen Bohemians, nejlepší hráč je z Teplic

Jaroslav Harušťák (vpravo) je jedním z představitelů nastupující teplické generace.
Jaroslav Harušťák (vpravo) je jedním z představitelů nastupující teplické generace.ČTK / Ondřej Hájek
V nejlepší jedenáctce kola fotbalové ligy, která je sestavována na základě známek Livesportu, jsou sice čtyři zástupci pražských klubů, všichni však pocházejí z Bohemians. Aktéři derby v ideálním týmu scházejí, nikdo z individualit nepodal proti silnému soupeři tak dominantní výkon, jaké byly k vidění v ostatních zápasech. Tak jako teplický obránce Jaroslav Harušťák (22), jenž se stal překvapivě hráčem kola.
Nej 11 kola.
Nej 11 kola.Livesport

Brankář

Adam Zadražil (Hradec Králové) 8,1

Výkonnostně patří mezi nejstabilnější členy hradeckého týmu. V Karviné si připsal šest zákroků a k remíze přispěl čistým kontem.

Obránci

Jakub Martinec (Jablonec) 8,0

V 61. minutě si ve vápně našel centr Polidara a přidal čtvrtý gól svého týmu. Bezchybným defenzivním výkonem pomohl k demolici Jablonce.

Jaroslav Harušťák (Teplice) 8,8

Skvěle obhospodařoval levou stranu hřiště, odkud do vápna Dukly poslal několik skvělých centrů. Ten nejlepší ve 42. minutě, kdy našel přesně hlavu Jásira, jenž otevřel skóre zápasu.

Statistiky ze zápasu s Duklou.
Statistiky ze zápasu s Duklou.fkteplice.cz / Livesport

Merchas Doski (Slovácko) 8,5

Patří k základním stavebním kamenům sestavy Slovácka, což opět potvrdil skvělým výkonem. Už podruhé za sebou dostal známku vyšší než osm.

Záložníci

Robert Hrubý (Bohemians) 8,0

Do zápasu naskočil až v průběhu druhého dějství, i tak stihl zapsat asistenci. V 89. minutě se dostal na půlce k odraženému míči, který hlavou okamžitě posunul na Drchala.

Marek Havlík (Slovácko) 8,3

Před minulým kolem svítila u jeho jména v kolonce gólů nula. Teď se trefil podruhé po sobě, když v nastaveném čase prvního poločasu bezpečně proměnil pokutový kop.

Bienvenue Kanakimana (Jablonec) 8,1

Ve 49. minutě otevřel tvrdou ranou do horní části branky gólový účet druhého poločasu. Jednalo se o jeho třetí trefu v sezoně.

Jan Matoušek (Bohemians) 8,7

Zaznamenal dva kanadské body. Nejdřív ve 37. minutě načal utaženou střelou zpoza vápna skóre a vzápětí posadil z rohu míč na hlavu Hilála.

Útočníci

Mohamed Jásir (Teplice) 8,6

Egyptský útočník využil ve 42. minutě skvělého centru od Harušťáka a zaznamenal svůj první gól v letošní sezoně. V lize se trefil po sedmi měsících.

Júsuf Hilál (Bohemians) 8,4

Nejdřív při prvním gólu Bohemians sklepl míč Matouškovi a následně si role vyměnili. To si našel jeho centr z rohového kopu a vsítil po něm svůj čtvrtý zásah v ročníku.

Václav Drchal (Bohemians) 8,6

Na hřiště se dostal až na poslední čtvrthodinu, i tak se ovšem stihl radovat z gólu. V 89. minutě unikl po levé straně hřiště a uzavřel střelecký účet zápasu.