Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport jedenáctka 4. kola: Premiéra pro Červa, Rigovo jubileum i skákající Hilál

Červ proti Karviné odehrál skvělý zápas.
Červ proti Karviné odehrál skvělý zápas.FCVP / Jan Kubíček
Do nejlepší jedenáctky 4. kola fotbalové ligy, která je sestavována na základě známek Livesportu, tentokrát pronikli hlavně hráči týmů, které si o víkendu zastřílely. V sestavě tak je trojice z Mladé Boleslavi a Plzně. Nejvyšší hodnocení si tentokrát vysloužil plzeňský záložník Lukáš Červ (23).
Nej 11 kola.
Nej 11 kola.Livesport

Brankář

Milan Heča (Slovácko) 7,6

Připsal si tři zákroky a pomohl svému týmu k důležitým třem bodům v Pardubicích. Bylo to pro něj ve čtvrtém startu už třetí čisté konto v sezoně.

Obránci

Martin Králik (Mladá Boleslav) 8,1

V 17. minutě se míč odrazil po centru mimo vápno a on ho z prvního doteku tvrdou ranou umístil přesně k tyči. Rozjel tak gólovou kanonádu proti svému bývalému klubu.

Nemanja Tekijaški (Jablonec) 8,3

Připsal si asistenci u rozhodujícího gólu zápasu, když hlavou sklepl centr na Hollého, který otevřel skóre. Podstoupil hned 10 hlavičkových soubojů, z toho jich šest vyhrál.

Uchenna Aririerisim (Ostrava) 8,3

Podruhé nastoupil v základní sestavě a znovu obrana neinkasovala. Nigerijský stoper se tentokrát navíc prosadil i gólově, když ho v závěru zápasu nastřelil Rigo a rozhodl tak o vítězství Baníku.

Aririerisim odehrál skvělý zápas.
Aririerisim odehrál skvělý zápas.Opta by Stats Perform

Milan Havel (Plzeň) 7,9

Byl to právě on, kdo Šulcovi posadil míč na hlavu a podílel se tak na čtvrté brance zápasu s Karvinou. Jednalo se o jeho první gólovou přihrávku od předminulé sezony.

Záložníci

Tomáš Rigo (Ostrava) 7,9

Ani slovenský záložník nepatří k častým účastníkům závěrečných manévrů. Jednu ze svých dvou asistencí si v minulé sezoně připsal na vítězný gól proti Hradci (90+2.) a v neděli stejný kousek zopakoval (90+1.).

Lukáš Červ (Plzeň) 8,4

V 58. minutě podnikl skvělý náběh do pokutového území a i díky své bojovnosti nakonec dokázal míč protlačit do branky Karviné. Jednalo se o jeho premiérový gól v dresu Viktorie.

Lukáš Červ byl podle hodnocení Livesportu nejlepším hráčem 4. kola.
Lukáš Červ byl podle hodnocení Livesportu nejlepším hráčem 4. kola.Opta by Stats Perform.

Pavel Šulc (Plzeň) 8,1

Na vysokém vítězství se podílel dvěma kanadskými body. Nejdřív připravil debutovou branku pro Slončíka a následně se v 63. minutě po náběhu na zadní tyč sám gólově prosadil.

Útočníci

Jusúf Hilál (Bohemians) 7,9

Pět minut před koncem první půle utekl obráncům Sparty a poslal Bohemians senzačně do vedení. V zápase si hodně zaskákal, když podstoupil hned 23 hlavičkových soubojů.

Hilál se jednou střelecky prosadil.
Hilál se jednou střelecky prosadil.Opta by Stats Perform

Lukáš Mašek (Mladá Boleslav) 8,4

V 64. minutě ho mezi obránci Budějovic našel přihrávkou host ze Sparty Vydra a on jeho pobídku využil nejlépe, jak mohl. Svou trefou zvýšil na 3:0.

Tomáš Ladra (Mladá Boleslav) 8,0

Zapsal první asistenci v sezoně. Chvíli po změně stran se dostal k míči na pravé straně pokutového území a stříleným centrem našel před brankou skórujícího Kušeje.

Tabulka Chance Ligy