Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Livesport jedenáctka 3. kola: Tři obětaví Votroci i další vítězný zásah Vitíka

Martin Vitík se prosadil v aktuálním ročníku Chance Ligy už podruhé.
Martin Vitík se prosadil v aktuálním ročníku Chance Ligy už podruhé.Profimedia
Nejlepší jedenáctka kola, která je sestavována na základě známek Livesportu, byla tentokrát nejvíc zásobena z Hradce Králové. V Malšovické Aréně si o ni svým výkonem řekla hned trojice obětavých Votroků. Nejlepší výkon ve třetím kole podal Martin Vitík (21), který má z pozice stopera v této sezoně na kontě už dvě branky.
Ideální sestava 3. kola Chance Ligy.
Ideální sestava 3. kola Chance Ligy.Livesport

Brankář

Michal Reichl (Bohemians) 7,4

Na Slovácku na něj příliš střel nemířilo, ale když už, tak byl vždy připraven na správném místě. Rozdal 18 přihrávek a ani jednu z nich nezkazil.

Obránci

Martin Vitík (Sparta) 8,9

Ve 38. minutě k němu na zadní tyč propadl míč z rohového kopu, on nezaváhal a poslal Spartu proti Dukle do vedení. V posledních dvou zápasech byl ve vápně soupeře hodně cítit, pětkrát se v boxu potkal s míčem a vstřelil dva góly.

Statistiky ze zápasu s Duklou.
Statistiky ze zápasu s Duklou.Livesport / Profimedia

Filip Čihák (Hradec Králové) 7,8

Nejdřív poslal hned v první minutě Mladou Boleslav vlastním gólem do vedení, ve druhé půli ale své zaváhání odčinil a hlavou rozhodl o vítězství svého týmu. Nezkazil jediný dlouhý míč.

Filip Vaško (Slovácko) 7,8

Proti Bohemians podstoupil 21 soubojů a ve 14 z nich byl úspěšný. Dosáhl také 90% úspěšnosti přihrávek a pět pasů nasměroval do finální třetiny hřiště.

Jan Kalabiška (Pardubice) 7,9

Stejně jako na Letné skvěle podpořil v 18. minutě útok svého týmu a byl na konci akce, která Pardubicím v Budějovicích zajistila dvoubrankové vedení. Vyhrál sedm z devíti obranných soubojů.

Záložníci

Tomáš Holeš (Slavia) 7,7

V obranných soubojích dosáhl 80% úspěšnosti a má tak velký podíl na dalším čistém kontu Slavie. Osmkrát zachytil přihrávku fotbalistů Liberce a celkem získal míč dvanáctkrát.

Adam Vlkanova (Hradec Králové) 7,7

V sedmé minutě dokázal po krásné akci vyrovnat. Mladé Boleslavi dělal problémy v průběhu celého zápasu a byl hned pětkrát faulován.

Daniel Trubač (Teplice) 7,6

Ve 14. minutě se v prostoru na úrovni penalty dostal k zakončení z první a v Olomouci vyrovnal na 1:1. Podstoupil 14 ofenzivních soubojů a zaznamenal čtyři doteky s míčem v soupeřově pokutovém území.

Daniel Horák (Hradec Králové) 8,0

Po celý zápas velmi dobře obhospodařoval levou stranu hřiště a centrem ze standardní situace se podílel na rozhodující trefě zápasu. Připsal si rovněž dva úspěšné driblingy. 

Útočníci

Vojtěch Patrák (Pardubice) 7,6

Ve 23. minutě si z levé strany navedl míč do vápna a střelou na zadní tyč navýšil pardubické vedení. Neprohrál jediný vzdušný souboj.

Veljko Birmančevič (Sparta) 7,6

Z penaltového puntíku stanovil v poslední desetiminutovce konečný stav zápasu. V 86. minutě mohl přidat druhou trefu, jeho střela ale jen těsně minula pravou tyč.

Tabulka Chance Ligy