Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kušej prodloužil s Mladou Boleslaví, reprezentační útočník zůstává další tři roky

Kušej bude dál hájit barvy Mladé Boleslavi.
Kušej bude dál hájit barvy Mladé Boleslavi.ČTK / Petrášek Radek
Český reprezentační útočník Vasil Kušej (24) zůstává hráčem Mladé Boleslavi. S týmem, za který v lize v ročníku 2023/24 vstřelil šest branek a na dalších devět nahrál, prodloužil o další tři sezony. Je tak platná do 30. června 2027.

"Prodloužení smlouvy s Vasilem Kušejem je pro nás velmi důležitým momentem. Je bezesporu jedním z pilířů našeho týmu a nejen jeho reprezentační zkušenosti jsou pro klub velkým přínosem," uvedl prezident klubu David Trunda.

Kušej přišel do Mladé Boleslavi loni v lednu, a přestože byl v nejvyšší soutěži nováčkem, ihned se zařadil mezi opory. V 62 soutěžních utkáních zaznamenal 14 gólů a 17 asistencí. I jeho forma v úvodu sezony pomohla Středočechům přejít přes tři předkola do Konferenční ligy.

Kušejovy předchozí sezony.
Kušejovy předchozí sezony.Livesport

"Jsem šťastný, jakým směrem se klub vydal a jak tým funguje. Udělali jsme kus práce a jsem rád, že jsem u toho všeho mohl být a přispívat svými výkony. Je pro mě obrovská motivace do další práce, chci splácet důvěru klubu i fanouškům," řekl Kušej.

Bývalý hráč Drážďan, Wackeru Innsbruck a Ústí nad Labem má na kontě dva reprezentační starty. Nastoupil i do posledního utkání národního týmu, který před týdnem zdolal v Lize národů 3:2 Ukrajinu.

Fotbalové přestupy ONLINE