Fortunu střídá Chance. První a druhá fotbalová liga oficiálně změnily název i identitu

Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Fortunu střídá Chance. První a druhá fotbalová liga oficiálně změnily název i identitu

První a druhá fotbalová liga změnily název i identitu.
První a druhá fotbalová liga změnily název i identitu.vnovemdresu.cz
První a druhá fotbalová liga počínaje 1. červencem změnily název i identitu. Místo Fortuny je titulárním partnerem obou profesionálních soutěží jiná sázková společnost Chance. Ligová fotbalová asociace (LFA) v pondělí v souvislosti s tím zveřejnila nová loga, barvy, znělku či fonty. Dominantními barvami nejvyšší soutěže s oficiálním názvem Chance Liga jsou výrazná limetková a tmavě modrá. Druhou ligu, oficiálně Chance Národní Ligu, budou znázorňovat neonová zelená a tmavě modrá.

"Český profesionální fotbal v posledních měsících prožívá skvělé období a boom v zájmu. S příchodem Chance do pozice generálního partnera chceme tento trend ještě akcelerovat. Jsme přesvědčeni, že díky spolupráci s takto silným partnerem se nám podaří prestiž a úroveň Chance Ligy a Chance Národní Ligy opět výrazně posunout," řekl obchodní a marketingový ředitel LFA Daniel Hajný.

Sázková společnost Chance se v dubnu stala vítězem výběrového řízení na generální partnerství pro první a druhou fotbalovou ligu na pět nadcházejících sezon. Od nového ročníku bude vyplácet českému fotbalu každoročně částku, která přesáhne čtvrt miliardy korun.

Český fotbal prožil druhý úspěšný tendr během několika měsíců. Během toho prvního na vybraná audiovizuální práva pro domácí trh získal částku přesahující 430 milionů korun. Dohromady s tendrem na generální partnerství bude český profesionální fotbal od sezony 2024/25 pracovat s částkou blížící se 700 milionům korun.