Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Deváté kolo nejvyšší soutěže uzavírá duel tabulkových sousedů Liberce s Bohemians

Bohemians v Liberci dvakrát po sobě zvítězili.
Bohemians v Liberci dvakrát po sobě zvítězili.ČTK / Deml Ondřej
Na závěr devátého kola Chance Ligy hostí v duelu tabulkových sousedů jedenáctý Liberec dvanácté Boheminas. Slovan nevyhrál předchozí tři vzájemné zápasy a z toho dvakrát Klokanům podlehl, pokaždé na svém stadionu. Zelenobílí sice dvakrát za sebou na liberecké půdě zvítězili, předtím tam ale v samostatné historii nejvyšší soutěže dvacetkrát v řadě naplno nebodovali a z toho patnáctkrát prohráli. Průběh utkání můžete sledovat živě na Livesport.cz.

Slovan Liberec – Bohemians (+audiokomentář)

Liberec naposledy remizoval doma s Plzní 1:1 a po sedmi zápasech má na kontě jen dvě výhry (2-2-3). Družina trenéra Radoslava Kováče hraje v aktuálním ročníku popáté představí na stadionu U Nisy, kde však naplno bodovala pouze jedinkrát (1-2-1). Ve třech z těchto utkání přitom otevřela skóre.

Bohemians před třemi týdny remizovali 0:0 v Českých Budějovicích a v tomto ročníku zatím zaznamenali pouze jedno vítězství (1-2-3), což má za následek jejich propad do spodní šestky. Klokanům nicméně před cestou na sever Čech mohlo posílit sebevědomí, že venku třikrát po sobě neprohráli (1-2-0).

Základní sestavy.
Základní sestavy.Livesport

Tabulka Chance Ligy