Boj o Hlavatého nakonec vyhrál Liberec, šikovný záložník v klubu podepsal do roku 2028

Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Boj o Hlavatého nakonec vyhrál Liberec, šikovný záložník v klubu podepsal do roku 2028

Hlavatý je nejnovější posilou Liberce.
Hlavatý je nejnovější posilou Liberce.Jaroslav Appeltauer / fcslovanliberec.cz
Velkou posilu hlásí vedení Liberce, které dotáhlo přestup Michala Hlavatého (26), jenž byl oporou Pardubic. Šikovný záložník, o jehož služby se Slovan dlouho přetahoval s Baníkem Ostrava, podepsal v klubu kontrakt až do roku 2028.

"Jsem hrozně šťastný, že to dopadlo. Už od příchodu na stadion tady cítím takovou rodinnou atmosféru. Věřím, že tady strávím krásné roky a zažiju nějaké úspěchy," prohlásil Hlavatý.

V dresu Plzně, Mladé Boleslavi a Pardubic odehrál v lize 116 zápasů, v nichž dal 14 branek. V Liberci se znovu potká s trenérem Radoslavem Kováčem, který ho vedl v předchozím angažmá.

Většinovým majitelem Slovanu se počátkem dubna stal ambiciózní podnikatel Ondřej Kania a Hlavatého vznikající projekt zaujal. "Ambice klubu a lidi, kteří tady jsou, od realizačního týmu až po nejvyšší vedení. Věřím, že se pod nimi zlepším," uvedl Hlavatý.

Severočeši si jeho příchod pochvalují. "Michal je zkušený hráč, který je zvyklý na lídrovskou pozici. Tvoříme tady nový tým s velmi nízkým věkovým průměrem a od Michala si slibujeme konstantní a kvalitní výkony," řekl generální ředitel Slovanu Jan Nezmar.

Statistiky hráče.
Statistiky hráče.Livesport

Další přestupy a spekulace