Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

První výhry sezony oslavily Brémy a Augsburg, St. Pauli na premiérový bod stále čeká

Augsburg porazil St. Pauli 3:1.
Augsburg porazil St. Pauli 3:1.HARRY LANGER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Po třech kolech německé Bundesligy jsou oba nováčci bez bodu u dna tabulky. Ke Kielu, který v sobotu schytal doma debakl 1:6 od Bayernu Mnichov, se v neděli přidal tým FC St. Pauli, když prohrál v Augsburgu 1:3. Oba soupeři se v nejvyšší soutěži utkali poprvé. První výhru nové sezony vybojovaly také Brémy, které na venkovní půdě přemohly Mohuč 2:1.

Augsburg – St. Pauli 3:1

Augsburg se jen těžko vzpamatovává z nevydařeného konce minulého ročníku, v němž prohrál pět posledních zápasů. V tom novém dosud získal jediný bod, ale dnes konečně vyhrál. Postarali se o to po změně stran nová posila z Dortmundu Wolf, Tietz a Kabadayi, který před sezonou přišel z regionální ligy z béčka Schalke.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Pro hosty může být útěchou, že po dvanácti letech dali gól v bundeslize. Čtvrt hodiny před koncem ho vstřelil Boukhalfa.

Mohuč – Werder Brémy 1:2

Slibný začátek utkání ze strany Mohuče byl rychle zapomenut, když Dominik Kohr na prahu úvodních pěti minut srazil v pokutovém území Justina Njinmaha a Marvin Ducksch z následného pokutového kopu poslal míč do horního rohu branky Brém.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Penaltový zákrok nakonec přinutil křídelníka Njinmaha opustit hřiště. Brémy poté nedokázaly pokračovat ve svém náporu, což umožnilo domácím vrátit se zpět do hry. Kolem půlhodiny zápasu se jim dokonce podařilo vyrovnat. Náběh Anthonyho Caciho způsobil zmatek mezi Niklasem Starkem a brankářem Michaelem Zettererem a po srážce obou hráčů zamířil Lee Jae-Sung do prázdné branky.

O osudu utkání ale v 69. minutě rozhodl Werder, když se Romano Schmid při protiútoku prohnal kolem několika soupeřů a křižnou přihrávkou našel Derricka Köhna, jenž svým prvním dotykem v Bundeslize vstřelil vítězný gól.

Tabulka Bundesligy