Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

První Hložkův gól zapadl. Hoffenheim zkolaboval, proti Brémam doma ztratil třígólové vedení

Aktualizováno
Stage zařídil hattrickem výhru proti Hoffenheimu.
Stage zařídil hattrickem výhru proti Hoffenheimu.ALEX GRIMM / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Český fotbalový reprezentant Adam Hložek (22) poprvé skóroval za Hoffenheim, který v Bundeslize ztratil doma proti Brémám vedení 3:0 a prohrál 3:4. Frankfurt po čtvrteční remíze s Plzní v Evropské lize vyhrál v Kielu 4:2 a v tabulce se posunul na druhou příčku o bod za vedoucí Bayern Mnichov. Eintracht vedl o dva góly i nad Plzní, ale nakonec s ní doma remizoval 3:3. V listopadu do Frankfurtu zamíří také pražská Slavia.

Kiel – Frankfurt 2:4

Hlavní postavou utkání v Kielu byl egyptský útočník Marmoush. Ke dvěma brankám přidal také dvě asistence. Domácí Machino z penalty zajistil poločasový stav 1:1 a ve druhém poločase japonský útočník vyrovnal ještě jednou. S úbytkem sil však nováček favoritovi neodolal a se ziskem jediného bodu zůstal poslední.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Marmoush se šesti góly vede tabulku střelců německé ligy, o jednu trefu méně má Kane z Bayernu. Frankfurt si tak spravil náladu po nevydařené koncovce utkání s Plzní a naladil se na cestu do Istanbulu, kde se ve druhém kole Evropské ligy utká s Besiktasem.

Hoffenheim – Werder Brémy 3:4

Hoffenheim měl bleskový nástup do utkání. Po dvou Bülterových trefách zvýšil Hložek ve 12. minutě již na 3:0, když poslal míč do sítě pohotově z otočky. Krátce poté se nechal vyloučit domácí Nsoki, což byl pro Brémy povel k velkému obratu. Hosté ještě do přestávky vyrovnali. Brzy po ní završil hattrick Stage a oslabení domácí přišli o všechny body.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Za Hoffenheim nastoupil také český obránce Pavel Kadeřábek, jeho spoluhráč Robin Hranáč nebyl ani na lavičce. Mužstvo se trápí, s jedinou výhru je v tabulce třetí od konce, což by znamenalo baráž o záchranu. Brémy jsou desáté.

Tabulka Bundesligy