Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Lepší pocit neznám, jsem hrdý na celý tým, chválil Undav po demolici Dortmundu

Undav vstřelil Dortmundu dvě branky.
Undav vstřelil Dortmundu dvě branky.Thomas Kienzle / AFP
Překvapivé nedělní vítězství Stuttgartu nad Borussií Dortmund 5:1 řídil německý reprezentační útočník Deniz Undav (28). Bývalý hráč anglického Brightonu vstřelil první a poslední branku utkání a nečekaně vysoké vítězství si nemohl vynachválit.

Stuttgart – Dortmund 5:1

Stuttgart, trochu nečekaný vicemistr minulé sezony, předvedl velkolepý výkon a uštědřil Dortmundu ve čtvrtém utkání první ligovou porážku ročníku. "Když doma po takovém výkonu porazíte Dortmund 5:1, to už snad ani lepší být nemůže," řekl Undav, který v posledních dvou ligových zápasech vstřelil tři branky.

"Jsem opravdu šťastný a hrdý na celý tým. Teď je třeba jen stejně pokračovat a hrát ostře i proti Wolfsburgu," připomněl rodák z města Varel další ligový zápas, který Stuttgart čeká v sobotu.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

Trenér Stuttgartu Sebastian Hoeness zase chválil perfektní soustředěnost svých svěřenců. "Chtěli jsme jít do zápasu naplno a s maximálním nasazením. To se nám podařilo a položili jsme základ k vynikajícímu výkonu. Vítězství bylo naprosto zasloužené," řekl spokojený Hoeness.

Poté, co Stuttgart získal z prvních dvou ligových zápasů sezony pouze jeden bod, nyní vyhrál dva zápasy v řadě a vyšplhal se na sedmou příčku. Na čelo, kde sedí Bayern Mnichov, ztrácí pět bodů.