Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Kadeřábek má nového konkurenta, do Hoffenheimu přišel obránce Gendrey

Obránce Gendrey je další posilou Hoffenheimu.
Obránce Gendrey je další posilou Hoffenheimu.x.com/tsghoffenheim
Hoffenheim posiluje defenzivní linii a během několika dní získal již druhého obránce. Z Plzně v sobotu přišel Robin Hranáč (24) a další novou akvizicí se stal Valentin Gendrey (24), Francouz bude o místo v základní sestavě bojovat i s Pavlem Kadeřábkem (32).

Gendrey přichází po třech sezonách strávených v italském Lecce a německý celek za něho zaplatí osm milionů eur, další dva miliony mohou na Apeninský poloostrov putovat v závislosti na bonusech.

"Valentin je spolehlivým obráncem, který má zažitý italský styl a díky angažmá v Lecce získal spoustu zkušeností ze Serie A," pochvaluje si sportovní ředitel Hoffenheimu Frank Kramer.

"V Lecce během uplynulých sezon patřil do základní sestavy a jako hráč se neustále zlepšoval, i díky tomu se rozhodl pro další krok a s ním spojený přestup do Hoffenheimu," dodal.

Hoffenheim letos plánuje útok na příčky zaručující evropské poháry a vedle zmíněných obránců získal i útočníky Adama Hložka s Harisem Tabakovičem. Další novou akvizicí je záložník Alexander Prass.

Fotbalové přestupy ONLINE