Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern přestřelku s Frankfurtem do vítězného konce nedotáhl, v nastavení udeřil Marmoush

Bayern o výhru nad Frankfurtem přišel v nastaveném čase.
Bayern o výhru nad Frankfurtem přišel v nastaveném čase.ALEX GRIMM / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP
Bayern v 6. kole německé Bundesligy podruhé v řadě remizoval, tentokrát po výsledku 3:3 s Eintrachtem Frankfurt. O tři body Mnichovany připravil ve čtvrté minutě nastavení dvougólový útočník Orlů Omar Marmoush (25). Bavorský celek zůstává v soutěži na první příčce, o skóre ji vede před Lipskem. Eintracht se nachází na třetím místě, na své dva konkurenty ztrácí bod.

Frankfurt – Bayern 3:3

Hned v úvodu se dostal k zakončení Michael Olise. Ten byl ostatně během úvodní čtvrthodiny neustálou hrozbou, nejblíže byl gólu po dalekonosném pokusu, který ale nakonec domácí brankář vytěsnil nad břevno. Bayern nicméně využil následného pokutového kopu. Thomas Müller se zorientoval na zadní tyči a z jeho práce těžil Kim Min-Jae, který se stal autorem úvodní branky.

V úvodních 20 minutách se hrálo převážně na jednu stranu, o to překvapivější bylo, když Frankfurt vyrovnal. Ansgar Knauff vyslal za obranu Marmoushe a ten přesným zakončením překonal Manuela Neuera. Egypťan si pak zkusil roli nahrávače 10 minut před přestávkou, kdy po úniku našel Huga Ekitikého.

Deutsche Bank Park byl však v euforii pouhé tři minuty, protože Bayern téměř okamžitě vyrovnal díky gólu Dayota Upamecana. To dalo bavorskému celku impuls směrem k druhému poločasu. Olise dostal přihrávku od Harryho Kanea, zpracoval si míč na hranici pokutového území a výtečně našel vzdálenější roh, čímž vrátil hostům vedení.

Příležitostí k vyrovnání měli domácí málo, ale v závěrečné fázi zápasu zahodili obrovskou šanci, když Junior Dina Ebimbe nedosáhl na centr Rasmuse Kristensena. Rozzuřený Dino Toppmöller si musel myslet, že už je vše ztraceno, ale Ebimbe se vykoupil, když hlavou našel Marmoushe, který v nastavení vstřelil svůj druhý gól a zachránil pro Orly senzační bod.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

V závěru utkání ještě hosté orazítkovali tyč, ale na výsledku se již nic neměnilo.

Tabulka Bundesligy