Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Bayern i díky hattricku Kanea rozstřílel Stuttgart, hosté přišli o úspěšnou sérii

Harry Kane nasázel Stuttgartu hattrick.
Harry Kane nasázel Stuttgartu hattrick.LUKAS BARTH-TUTTAS / AFP
Bayern Mnichov se v sedmém kole Bundesligy vrátil na vítěznou vlnu ve velkém stylu, když v Allianz Areně porazil Stuttgart 4:0 a vyšvihl se zpět do čela tabulky. Hrdinou zápasu se stal domácí útočník Harry Kane, jenž k jednoznačné výhře přispěl třemi góly. Stuttgart prohrál v německé nejvyšší soutěži po pěti zápasech.

Bayern – Stuttgart 4:0

Obě strany vstupovaly do reprezentační přestávky bez výhry v předchozích třech zápasech, takže možná nebylo překvapením, že první poločas byl navzdory superhvězdným jménům v domácích řadách poznamenán nedostatkem útočné kvality.

Bayern si dokázal jako první vypracovat gólovou šanci, Raphaël Guerreiro se ale trefil přímo do brankáře Alexandera Nübela. Poté si mladý záložník Bayernu Aleksandar Pavlovič přivodil zranění po nešikovném pádu po vzdušném souboji.

Kapitán anglické reprezentace Harry Kane navíc vzápětí nevyužil několik dobrých šancí, kteří byli jistě frustrovaní, že jdou do kabin bez vstřeleného gólu. Svěřenci Vincenta Kompanyho však zahazovali šance i po přestávce, když Kane nedokázal proměnit křižnou přihrávku Serge Gnabryho. Od té doby se však už útočník Bayernu nemýlil.

Nejprve dostal příliš mnoho prostoru před pokutovým územím a trefil se přesně k tyči. To ukončilo čtyřzápasové gólové čekání Kanea za klub i Anglii. O čtyři minuty později navíc zdvojnásobil svůj účet, když tentokrát už využil Gnabryho ideálný pas do pokutového území.

Statistiky utkání.
Statistiky utkání.Opta by Stats Perform

V 80. minutě pak zkompletoval hattrick, když si našel míč po zblokované ráně a z bezprostřední blízkosti se prosadil potřetí. Kingsley Coman pak ještě přidal čtvrtý gól a prodloužil sérii Stuttgartu bez vítězství ve všech soutěžích na čtyři zápasy.

Tabulka Bundesligy