Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Horváth bude po konci v Domažlicích dál trénovat ve třetí lize, převzal Baník Most

Pavel Horváth je nově trenérem Baníku Most.
Pavel Horváth je nově trenérem Baníku Most.fkbms.cz
Trenér Pavel Horváth (49) po červnovém konci v Domažlicích zůstal ve třetí lize, ve které nově povede Baník Most. Bývalý reprezentant vystřídal na lavičce Stanislava Hofmanna a podle mosteckého webu uzavřel smlouvu na dva roky. Tým, jemuž po osmi kolech patří 12. místo, poprvé v zápase povede v neděli proti rezervě Teplic.

Horváth skončil v Domažlicích i proto, že o něj byl zájem z vyšších soutěží. Nakonec ovšem zůstal ve třetí lize. Byl také asistentem ve Viktorii Plzeň, s níž jako hráč slavil tři mistrovské tituly, jako hlavní kouč působil mimo jiné v Příbrami. V minulé sezoně dovedl Domažlice na druhé místo za Slavii B, která postoupila do druhé ligy.

"Slibujeme si od nového trenéra další naplňování klubové vize, kterou je cesta zpět do popředí českého fotbalu. Ze společného působení v Sokolově mohu potvrdit jeho náročnost i velmi dobré vnímání pojetí hry v současném moderním fotbale. Očekáváme i výkonnostní posun hráčů našeho současného kádru, který dle mého názoru již od jara stagnuje," řekl sportovní manažer Mostu Petr Glaser.

Tabulka ČFL