Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Facka na úvod Ten Hagova působení v United. Porážka 1:2, Ronaldo jen střídal

Facka na úvod Ten Hagova působení v United. Porážka 1:2, Ronaldo jen střídal
Facka na úvod Ten Hagova působení v United. Porážka 1:2, Ronaldo jen střídalProfimedia
První soutěžní utkání pod vedením nového trenéra Erika ten Haga (52) se fotbalistům Manchesteru United nevydařilo. Šestý tým minulé sezony anglické ligy podlehl v 1. kole doma Brightonu 1:2. Strůjcem vítězství hostů byl německý fotbalista Pascal Gross (31), který v prvním poločase vstřelil dvě branky a již na úvod nové sezony vyrovnal svůj gólový účet z minulého ročníku.

První gól vstřelil Gross z bezprostřední blízkosti ve 30. minutě po přihrávce bývalého hráče United Welbecka. V 39. minutě pak pohotově zareagoval na vyraženou Marchovu střelu a z malého vápna zvýšil na 2:0. Ve druhém poločase přišel na hřiště Ronaldo a "Rudým ďáblům" se podařilo vyvinout tlak, který vyvrcholil rohovým kopem, po kterém si hostující Mac Allister srazil míč do vlastní sítě. Vyrovnat se však Manchesteru nepovedlo a po květnové prohře 0:4 v Brightonu podlehli týmu z jižní Anglie i na Old Trafford.

Statistiky z utkání Manchester United - Brighton

Leicester se v prvním kole Premier League utkal se svým oblíbeným soupeřem Brentfordem, který proti "Liškám" zvítězil naposledy v roce 1953. Zápas se vyvíjel slibně pro domácí, kteří si góly Castagneho ve 33. minutě a Dewsbury-Halla ve 46. minutě vytvořili dvougólový náskok. Brentfordu se však podařilo ve druhé půli vyrovnat. Kanonýr Toney nejdříve v 62. minutě snížil, v 86. minutě pak Dasilva střelou ze střední vzdálenosti stanovil konečné skóre 2:2.

Statistiky z utkání Leicester - Brentford

Všechny zápasy 1. kola Premier League