Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Dukla prohrála v Chrudimi, Rada dostal červenou. Slezské derby pro Karvinou

Aktualizováno
Dukla prohrála v Chrudimi, Rada dostal červenou. Slezské derby pro Karvinou
Dukla prohrála v Chrudimi, Rada dostal červenou. Slezské derby pro KarvinouFC Vysočina Jihlava
Vyškov zvítězil v 11. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY nad Varnsdorfem 2:0 a minimálně do neděle se v tabulce posunul na druhé místo. Dukla prohrála v Chrudimi 1:2 a po čtyřech kolech nebodovala. Navíc dohrávala v deseti a bez kouče Petra Rady, který byl v první půli vyloučen. Ve slezském derby porazila Karviná Opavu, Jihlava si už v pátek rozdělila body s Prostějovem.

Vyškov potvrdil, že se mu v domácím azylu v Drnovicích daří. Na kdysi prvoligovém stadionu z šesti zápasů v této sezoně popáté zvítězil. Varnsdorf po čtyřech kolech nebodoval a je čtvrtý.

Statistiky utkání Vyškov – Varnsdorf

Chrudim proti Dukle otevřela skóre v první půli po rohu. Krátce nato byl vyloučen trenér Rada, který nejprve za urážlivé výroky směrem k rozhodčímu dostal žlutou a vzápětí červenou kartu. Z následného přímého kopu srovnal Lukáš Buchvaldek, ale v 74. minutě krátce po příchodu na trávník rozhodl střídající Tomáš Jedlička. Chrudim je po třetím vítězství za sebou v tabulce pátá, Dukla devátá.

Statistiky utkání Chrudim – Dukla

Divácky oblíbené slezské derby mezi Karvinou a Opavou skončilo 1:0 pro domácí. Jediný gól utkání padl až v 97. minutě a postaral se o něj nigerijský záložník Lucky Ezeh, který dal zapomenut na dvě neproměněné tutovky Michala Papadopulose.

Statistiky utkání Karviná – Opava

Jihlava v páteční předehrávce remizovala doma 1:1 s Prostějovem a popáté za sebou nevyhrála. Vysočinu poslal do vedení v 27. minutě Filip Vedral, krátce po změně stran vyrovnal Jan Schaffartzik. Jihlava zůstává nejhorším týmem v soutěži v domácích zápasech a v neúplné tabulce je na 10. příčce, Prostějov zůstává předposlední.

Statistiky utkání Jihlava – Prostějov

Tabulka F:NL k 8. 10. 2022
Tabulka F:NL k 8. 10. 2022Flashscore