Nová úroveň notifikací: Vylaďte si upozornění pro každý tým či zápas

Reklama
Reklama
Reklama
Další
Reklama
Reklama
Reklama

Nová úroveň notifikací: Vylaďte si upozornění pro každý tým či zápas

Nová úroveň notifikací: Vylaďte si upozornění pro každý tým či zápas
Nová úroveň notifikací: Vylaďte si upozornění pro každý tým či zápas Livesport
Používáte aktivně aplikaci Livesport? Necháváte si posílat zápasové a týmové notifikace, abyste byli stále v obraze? Pokud ano, tak právě pro vás máme novou funkcionalitu, která posouvá komfort používání aplikace na novou úroveň.
Nová éra notifikací.
Livesport

Dosud bylo možné přizpůsobit si notifikace pouze na úrovni sportu. Nově si lze nastavit upozornění pro každý tým a zápas zvlášť. Jedná se o jednu z nejpoptávanějších funkcionalit mezi pravidelnými uživateli Livesportu. 

Pro tým, jehož jste vášnivým fanouškem či fanynkou, si zapnete všechny typy notifikací, zároveň pro ostatní tymy můžete odebírat pouze upozornění, na která jste byli dosud zvyklí.

Aktuálně je novinka dostupná pro všechna zařízení s operačním systémem Android. Pro iOS uživatele bude detailní nastavení k dispozici v průběhu roku.

Jak si přizpůsobit notifikace pro tým a utkání:

1) Na detailu konkrétního týmu klikněte v rámci horní lišty na ikonu “hvězdičky”.

2) Aktivuje se vám ikona “zvonečku”.

3) Klikněte na “zvoneček” a přejděte do nabídky nastavení notifikací pro daný tým. 

4) V rámci nabídky si zvolte konkrétní upozornění dle svých preferencí. Upravovat si můžete všechny notifikace, které aplikace nabízí - například červené karty, sestavy, pozápasové reportáže nebo upomínky před začátkem utkání.

Jak nastavit notifikace?
Jak nastavit notifikace?Livesport

Pokud si změníte notifikace na úrovni konkrétního týmu, propíše se nastavení do všech jeho budoucích zápasů. Pro ostatní týmy zůstane nastavení bez změny a můžete jej případně upravit plošně na úrovni sportu.

Stejný postup pro nastavení můžete opakovat i na úrovni konkrétního utkání. Nastavení je k dispozici pro všechny tzv. duelové sporty.

Nová funkce je zatím dostupná pro uživatele, kteří využívají naši Android aplikaci. A to konkrétně od verze 5.13. Pokud na vašem Android telefonu nedošlo k automatické aktualizaci (nebo máte aktualizace vypnuté), můžete tak učinit manuálně přes Google Play. Uživatelé iOS aplikací získají možnost nastavení notifikací v průběhu tohoto roku.